vrijdag 17 oktober 2008

opgeruimd

Mijn wolkamer heb ik opgeruimd, als goede voorbereiding op een inspiratievolle en productierijke herfst....
alle bakken wol weer netjes gesorteerd in het gelid....
merino kleur bij kleur voor de grijp....

en op mijn werktafel ligt alles klaar om zó te beginnen.
Waar wacht ik nog op...?

verslag van een luwe zomer

't was wel erg stil op mijn blog de afgelopen maanden. Ik heb ook redelijk stilgezeten op viltgebied, de bron was opgedroogd en mijn aandacht ging naar hele andere dingen. Alhoewel... niet helemaal. Hier een overzicht van mijn beperkte viltbezigheden deze zomer.

Allereerst - juni '08: ik heb een bedankje nodig voor iemand die iets heel liefs voor mij heeft gedaan. Dus een boekomslag gevilt in haar favoriete kleur:


Deze foto vond ik ook nog. Bijna alweer een jaar geleden ben ik bezig geweest met een poezentheemuts die ik als online workshop zou gaan verkopen op een amerikaanse website. Dat project mislukte jammerlijk en leidde tot mijn viltdip. De poes leek namelijk erg op een gremlin... en ik heb hem onlangs eindelijk weggegooid. De mand was echter wel aardig, al is het nu geen mand, maar een vaag dik kleedje. Maar hij mag nog even ergens in mijn huis liggen:



In de zomervakantie heb ik mijn slaapkamer een make-over gegeven. De muren waren ooit lila en dat vloog me een beetje aan. Dus nu moest alles in natureltinten: muren, beddengoed, accesoires. En dan kan een bijpassend trekkoordje in natureltinten natuurlijk niet ontbreken :) Dus, ondanks de viltdip, toch even een avondje aan het vilten geweest:



En dat was het. Meer is er niet! Maar heel voorzichtig borrelen er wel weer wat kleine ideetjes. Dus wie weet.... wordt dit wel vervolgd :)